Chem Dry van Gulik

Uilenwaard 42

5236 WB Den Bosch

   0800-4488000

vangulik@chemdry.nl

Tapijtreiniging in Den Bosch, Best, Eindhoven, Valkenswaard en Geldermalsen

Een tapijtreiniging is na verloop van tijd van groot belang, maar hoe kunt u uw tapijt grondig laten reinigen? Chem-Dry van Gulik helpt u graag met een volledige dienstverlening. Het warme en behaaglijke gevoel dat u krijgt als u een ruimte betreedt waar tapijt ligt, is wel bij iedereen bekend. Ook omdat een ruimte met tapijt stiller klinkt.

Waar is tapijtreiniging voor nodig?

Uw tapijt regelmatig laten reinigen is van belang om van de vele voordelen van tapijt te genieten. Denk hierbij aan:

·         Een gunstig effect op astma, COPD en andere allergieën (10-15% van de klachten zijn gerelateerd aan inademing van kleine stofdeeltjes)

·         Het besparen van energie door het bijhouden van warmte

·         Een veiligere omgeving dan met een tegelvloer

·         Dempende werking die beter is voor spieren en gewrichten

We zien regelmatig dat de voordelen van tapijt niet ten volle worden benut doordat er te laat of te weinig een tapijtreiniging wordt uitgevoerd.

Wat kunnen we als specialist voor u betekenen als het gaat om tapijtreiniging?

Door jarenlange ervaring op het gebied van tapijtreiniging adviseren we u als geen ander in het juiste onderhoud op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling. Welke methode er ook op basis van het advies toegepast wordt, het specialistisch laten reinigen van uw tapijt door Chem-Dry van Gulik is altijd opgebouwd uit de volgende stappen:

·         Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger

·         Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken

·         Zwaar vervuilde plaatsen voorbehandelen

·         Reinigen op basis van koolzuur (The Natural®)

·         Eventueel nabehandelen met een katoenen pad

·         Eventuele resterende vlekken extra bewerken

·         Indien nodig nazuigen

·         Vezels opharken

Meer specifieke informatie over onze tapijtreiniging kunt u vinden op de pagina’s zakelijke dienstverlening en particuliere dienstverlening.

Vlekverwijdering en vuilwerende bescherming

Naast een specialistische tapijtreiniging hebben we allerlei speciale middelen om vlekken te behandelen. Zo boeken we vaak succes bij vlekken door wijn, koffie, thee, limonade, olie, make-up, inkt, urine en nog veel meer soorten vuil. Daarom profiteert u van een meer dan complete service bij het laten reinigen van uw tapijt door onze specialisten. Bovendien voorzien we uw tapijt tijdens de reiniging van een vuilwerende beschermlaag. Elke beschermlaag zal door dagelijks gebruik van het tapijt slijten. Laat daarom deze bescherming vernieuwen zodat nieuw vuil gemakkelijker verwijderd kan worden en de levensduur van uw tapijt wordt verlengd.

Uw tapijt laten reinigen? Neem contact op

U neemt eenvoudig contact met ons op wanneer u bijvoorbeeld tapijt, stenen vloeren of verschillende soorten meubels wilt laten reinigen door middel van de Chem-Dry methode. Met onze ervaring en kennis bereiken we het meest schone en hygiënische resultaat! Bel naar 0800-4488000 of vul het contactformulier in en bespreek met ons de mogelijkheden

Onze klanten beoordelen Chem-Dry van Gulik gemiddeld met een 9,0 op basis van 100 beoordelingen.