Chem Dry van Gulik

   Uilenwaard 42

5236 WB Den Bosch

   0800-4488000

  vangulik@chemdry.nl

Dé kunst van stenen vloeren- onderhoud

Door de vele verschillen typen stenen vloer kan het reinigen ervan soms een complexe taak zijn. Tegelvloeren verschillen vaak in kleur, materiaal en wel of niet geglazuurd. Het ene materiaal laat zich wat gemakkelijker onderhouden dan het andere, maar iedere stenen vloer zou u af en toe grondig moeten laten reinigen.

Uw stenen vloer laten reinigen door middel van de Chem-Dry methode

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op. Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw. Maar wat is de juiste methode bij het reinigen van een stenen vloer? Hier komt de Chem-Dry Methode aan te pas! We kunnen u helpen met het verfraaien van uw stenen vloeren door reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten. Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Dit is iets wat wij als Chem-Dry ondernemer bieden met steeds verrassende resultaten. Hier staat Chem-Dry voor:

Chem-Dry is droger

De stenen vloeren schitteren weer na het reinigen en eventueel sealen. Dit kan allemaal op één dag en na vier uur droogtijd is uw vloer weer beloopbaar.

Chem-Dry is schoner

Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen op. We halen het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. U hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige ‘vettige’ plekken en andere vervuiling weg te halen. Chem-Dry zorgt voor een échte schone vloer.

Chem-Dry is gezonder

Doordat vele steensoorten enigszins poreus zijn, komen ze ook vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de Chem-Dry reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging brengen we een sealer aan, welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een langdurig schone stenen vloer en wilt u deze laten reinigen middels de Chem-Dry methode? Voor zowel zakelijke als particuliere klanten staan wij klaar met onze beste middelen. Ook kunnen wij een grondige schoonmaak aan uw meubels uitvoeren. Bel naar 0800-4488000 of vul het contactformulier in en vraag naar de mogelijkheden! Wij beantwoorden uiteraard graag uw vragen.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry van Gulik gemiddeld met een 9,0 op basis van 100 beoordelingen.