Chem Dry van Gulik

    Uilenwaard 42

5236 WB Den Bosch

   0800-4488000

   vangulik@chemdry.nl

De kunst van meubels reinigen

Wilt u meubels laten reinigen omdat uw prachtige bankstel bijvoorbeeld wordt ontsierd door een opvallende vlek? Of zijn uw bureaustoelen smoezelig, maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? Vernieuwing van meubilair of stoffering is een behoorlijk kostbare zaak. In deze en andere gevallen bieden we dé oplossing. Professionele meubelreiniging in de omgeving Eindhoven, Best, Geldermalsen en Den Bosch maakt vervanging namelijk vaak onnodig. Door regelmatig onderhoud gaan ze jaren langer mee.

Laat uw meubels veilig en duurzaam reinigen

Uw gestoffeerde meubels reinigen wij intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. De Chem-Dry methode is een uiterst veilige methode om uw bankstel, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen. Meubelreiniging met de Chem-Dry methode maakt uw meubels weer schoon en fris, zowel voor particulieren als zakelijke klanten in de omgeving van Eindhoven. Bovendien drogen meubels na het reinigen relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Zo verbeteren we uw binnenmilieu.

Ook geschikt voor lederreiniging

Lederen meubelen vergen een totaal andere aanpak, maar ook deze meubelreiniging voeren wij voor u uit in de omgeving Eindhoven, Best, Geldermalsen en Den Bosch. De diverse soorten (aniline, semi-aniline en gepigmenteerd leder) hebben allemaal een eigen aanpak nodig. Bij leder is niet alleen de reiniging van belang, maar ook de voeding die het leder nodig heeft om mooi en soepel te blijven. Na de meubelreiniging voorzien wij u graag van informatie over vlekkenverwijdering zodat u het zelf eenvoudig kunt bijhouden.

Voordelen van onze manier van meubels reinigen

·         Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen

·         Uitermate geschikt voor het interieur van uw huis, kantoor, auto, caravan of boot

·         Weinig vloeistofgebruik

·         Kostenbesparend

·         Er wordt geen residu dat vuil kan aantrekken in de stof achtergelaten

·         Meubelstof blijft langer schoon

·         Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen

·         Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden

Duurzame meubelreiniging in de omgeving van Eindhoven, Best, Geldermalsen en Den Bosch

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze manier van meubels reinigen is dan ook zeer milieuvriendelijk. Draagt u uw steentje bij aan een beter milieu? Bezoek onze webshop en plaats eenvoudig uw bestelling online. Dan zorgen wij ervoor dat we u snel van dienst zijn met het reinigen van uw meubels. Heeft u vragen over meubelreiniging in regio’s Eindhoven, Best, Geldermalsen en Den Bosch of wilt u een afspraak maken? Wij zijn te bereiken via 0800-4488000. U kunt ook het contactforumlier invullen

Onze klanten beoordelen Chem-Dry van Gulik gemiddeld met een 9,0 op basis van 100 beoordelingen.