Chem Dry van Gulik

   Uilenwaard 42

5236 WB Den Bosch

    0800-4488000

   vangulik@chemdry.nl

Dé kunst van onderhoud bij een linoleum en pvc vloer

Het onderhoud en reinigen van uw pvc vloer moet met zorg gebeuren. U wilt zo lang mogelijk de pvc vloer in topconditie houden daar hoort nu eenmaal periodiek onderhoud bij. Maar dat hoeft u natuurlijk niet zelf te doen! De specialisten van Chem-Dry van Gulik staan voor u klaar met professionele apparatuur en duurzame onderhoudsproducten. Uw pvc vloer zal nog jaren blijven stralen dankzij periodiek onderhoud van Chem-Dry van Gulik!

Waarom heeft een pvc vloer grondig onderhoud nodig?

Als we het hebben over linoleum dan spreken we collectief over vloeren die bestaan uit linoleum, vinyl (pvc) en/of rubber. Met andere woorden, we hebben het over de elastische vloeren. Dit is een vloerbedekking die we vaak vinden in scholen, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen. Dergelijke vloeren moet u regelmatig reinigen en vragen om arbeidsintensief onderhoud. Wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd, zijn de gevolgen groot. Denk aan een niet meer te herstellen uitstraling, verlies van kleur of beschadigde toplagen. Onderhoud en het reinigen van een pvc vloer is dan ook een intensieve klus, waarvoor regelmatig een vakman nodig is. Zo vraagt het strippen en opnieuw in de was zetten van dergelijke vloeren een specialistische en nauwkeurige aanpak met geschikte producten. Hiervoor werken wij met de kwaliteitsproducten van Ecolab.

Sluit een contract af voor periodiek onderhoud aan uw pvc vloer

Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van Chem-Dry van Gulik. Met name bedrijven hebben baat bij een onderhoudscontract. De ‘werkvloer’ wordt vaak gebruikt en deze bepaalt in hoge mate de uitstraling van het kantoor- of bedrijfspand. Door een contract af te sluiten komt Chem-Dry van Gulik uw pvc vloer regelmatig reinigen en onderhouden. Zo blijft ook de toplaag van uw vloer in goede conditie en zal de vloer minder snel beschadigd raken. Door een afspraak te maken met een van onze specialisten krijgt u bovendien advies en tips over goed onderhoud en het reinigen van uw pvc vloer. Daar heeft u nog jaren profijt van!

Maak een afspraak

We hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het onderhoud en het duurzaam reinigen van elastische vloeren. Ook u ontvangt een advies op maat dat past bij de gevraagde werkzaamheden. U maakt een afspraak voor het onderhoud van uw pvc vloer door contact op te nemen. Ook als u nu met vragen zit, belt u even met Chem-Dry van Gulik. U bereikt ons via telefoonnummer 0800-4488000.

Onze klanten beoordelen Chem-Dry van Gulik gemiddeld met een 9,0 op basis van 100 beoordelingen.