Chem Dry van Gulik

   Uilenwaard 42

5236 WB Den Bosch

    0800-4488000

     vangulik@chemdry.nl

 

 

 

 

Uw betrouwbare partner voor het verijderen van allergenen en bacteriën uit uw leefomgeving

De reusachtige filters in uw huis: Tapijt , karpetten en gestoffeerde meubelen.

Deze materialen houden allergenen en bacteriën vast en houden deze zo uit de lucht die we inademen. Maar, net als elk filter raken ze uiteindelijk verzadigd en dienen ze om effectief te blijven in het vangen van deeltjes die neerslaan uit de lucht periodiek te worden gereinigd .

Dit is zeker belangrijk voor de mensen die leven met allergieën of astma. (ongeveer 10% van mensen met astma heeft zo genoemde beroepsastma door de blootstelling aan kleine stofdeeltjes op het werk) U kunt door het tapijt schoon en in goede conditie te houden zorgen voor gezondere binnenlucht in uw omgeving.
Zelf kunt u helpen door regelmatig te stofzuigen. Daarnaast dient u het tapijt, karpetten en gestoffeerde meubels op tijd professioneel te laten reinigen en zo de algemeen voorkomende allergenen en bacteriën te verwijderen.

Getest en bewezen superieure resultaten!
Het verwijderen van allergenen uit uw omgeving

barGraph_graphicIeder van ons, en met name degenen die last hebben van allergieën en aandoeningen zoals bijvoorbeeld astma, wordt sterk beïnvloed door de luchtkwaliteit, de hoeveelheid allergenen en bacteriën aanwezig in onze omgeving kunnen leiden tot een aanval.

Gezien het feit dat we 90% van onze tijd binnen besteden,  heeft professioneel  reinigen een belangrijke functie in de kwaliteit van uw leef en werk omgeving.

Niet alle tapijt reinigingsmethoden zijn hetzelfde. Om te ondervinden hoe groot de impact van een ChemDry reiniging kan zijn op het binnenklimaat, vonden we het nuttig om te meten hoe effectief ons reinigingsproces is in het elimineren van die ongezonde en ongewenste elementen uit uw omgeving.

Een internationaal onafhankelijk laboratorium heeft daarom onderzoek gedaan naar het effect op de luchtkwaliteit, gebruik makend van onze sproei-extractie reiniging. De conclusie is dat we gemiddeld 98,1% verwijderen van de algemene allergenen uit tapijt en meubels. De allergenen uit de test waren onder andere huidschilfers van kat en hond en huisstofmijt allergenen.

Het verwijderen van bacteriën is het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen

De luchtkwaliteit binnen heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt. Als de hoeveelheid bacteriën in het tapijt toenemen kunnen ze gaan circuleren in de lucht die u inademt, Dit kunt u voorkomen door het professioneel laten reinigen. onze tapijtreiniging is effectief in het verwijderen van bacteriën uit het tapijt en verbetert hiermee ook de luchtkwaliteit.

Verwijderen van bacteriën, verbeteren van de luchtkwaliteit binnenEen onafhankelijk laboratorium heeft vastgesteld dat, wanneer er een antisepticum wordt toegevoegd aan de onze sproei-extractie reiniging, er gemiddeld 89% van de lucht gedragen bacteriën en 82,3% van de bacteriën in het tapijt worden verwijderd.

We vinden de zorg voor een goed binnenklimaat erg belangrijk, een gezonde leefomgeving is zeker wanneer u gevoelig bent voor allergieën of astma. Onze tapijtreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. Dit geldt zowel voor u thuis als op kantoor. 

Onze klanten beoordelen Chem-Dry van Gulik gemiddeld met een 9,0 op basis van 100 beoordelingen.